Zatímco jsem spala, vyšly nové knihy od Erin Hunter!

Od Sluneční záře

Ano, je to tak. Musím se přiznat, že jsem zaspala nové knihy. Naštěstí ne nový díl druhé série Kočičích válečníků, na který si nejspíš ještě chvíli počkáme, ale i tak se stydím, že vám tyhle informace přináším tak pozdě!

Koncem března (29. 3. 2021) vyšel závěrečný díl první medvědí série – Volání divočiny: Duchové ve hvězdách. Jen se přiznejte – kdo z vás ještě nedal šanci ani prvnímu dílu? S druhou sérií to bohužel zatím prý nevypadá moc slibně. A já se do medvědího příběhu tak zamilovala! Alespoň mám vydanou celou jednu sérii a ne jen první dva díly, jako tomu bylo u Divokých koček.

Ve stejný den vyšel také první díl nové série z afrických plání – Země odvážných: Rozvrácená smečka. Sebral někdo z vás odvahu se do Země odvážných vydat? Já zatím ne, ale moc by mě zajímalo, jaká je.

A konečně – příběh o vzniku klanů pokračuje! Minulý týden (30. 4. 2021) vyšel druhý díl slovenského vydání páté série – Mačací bojovníci: Úder hromu! Za tuto informaci opět děkuji naší milé fanynce Lydušce. (A běžím objednat :D)

Vaše probuzená Sluneční záře