Vítejte na novém webu!

Od wormely

Ahoj, válečníci! Vítáme vás na novém webu!

Blog.cz už odešel do věčných lovišť, ale tento odchod pro náš blog přinesl spíše pozitivní, než negativní zprávy.
Jedna z prvních věcí – už žádné reklamy! Už se nemusíte bát, že na vás vyskočí zelenej mužík nabízející elektroniku… A to se vyplatí!
Dále je výhoda to, že nejsme závislí na nekvalitní technické podpoře, jako byla na Blog.cz. Takže pokud bude nějaká vada na serveru, dokážeme to opravit přímo my (nebo spíš náš webmástr, ehm… :)))

Povedlo se nám sem dostat všechny staré články ze starého blogu včetně většiny komentářů, takže můžete směle pokračovat v diskuzích. Nic ale není dokonalé, a tak je možné, že narazíte na články, které se špatně naformátovaly, nebo z nich zmizely obrázky. Sluneční záře v současné době všechny prochází a snaží se je dát dohromady. Pokud ale na nějakou chybu narazíte, určitě nám dejte vědět.

Nově se na našem webu můžete zaregistrovat. Pak si můžete vytvořit svůj malý profil, kam si nahrajete obrázek a napíšete pár řádků o sobě. Obrázek se pak bude zobrazovat u vašich komentářů. Nemusíte se bát, váš e-mail nikdo neuvidí. Registrace probíhá zde.

Komentovat můžete i anonymně bez registrace. Nedostanete se bez ní ale do našeho kočičího chatu! Odkaz na něj najdete po přihlášení v zápatí u vašeho profilu.

Pokud budete mít nějaké nejasnosti, ptejte se v komentářích a my vám zkusíme pomoci 🙂

Vaše Wormy, Jeřka a Záře