II. série: Soumrak

Od Jeřabina

Přehled, na který jste jistě všichni čekali! Druhá série Zákona smečky dostala pěkný název Soumrak, v originále The Gathering Darkness. Poslední díl byl vydán letos v létě 2020, takže k přeložení zbývá jen poslední kniha se třemi novelami.

Mickey | Warrior Cats

Psi ze smečky čelí světu plnému nástrah, ale jejich největší hrozba může přijít zevnitř.

Zákon smečky: Soumrak (1) - Rozdělená smečka

Rozdělená smečka

Podaří se nové Alfě udržet tlupu pospolu, nebo se znovu rozdělí? Mladá fenka Bouře celý svůj život usilovala o řádné místo v divoké smečce. Nyní se konečně cítí přijata, ale napětí v tlupě znovu stoupá. Někteří psi nejsou spokojeni s novou hierarchií a jiní stále nedůvěřují Bouři a Šípovi, kteří patří k rase hlídacích psů. Nebezpečí tentokrát číhá uvnitř smečky…

Vyšlo 7. 11. 2016

Zákon smečky: Soumrak (2) - Přízraky noci

Přízraky noci

Život v divoké smečce ovládá nedůvěra. Ševel byl zabit a fenka Bouře si je jistá, že mu smrtelné rány mohl způsobit pouze jiný pes. Štístko a ostatní členové smečky se zdráhají Bouři uvěřit, ale ona je odhodlaná zjistit pravdu. Žije mezi nimi zrádce?

Vyšlo 20. 3. 2017

Zákon smečky: Soumrak (3) - Ve stínech

Ve stínech

Fenka Bouře je odhodlaná chránit svou smečku před jakýmkoli nebezpečím, ale jak ji má bránit před hrozbou, která pochází zevnitř? Jeden ze členů rozkládá smečku zevnitř a psi se navzájem podezřívají a nedůvěřují si. Pokud zrádce nebude brzy odhalen, nebude už žádná smečka, kterou by Bouře mohla chránit…

Vyšlo 16. 10. 2017

Zákon smečky: Soumrak (4) - Rudý měsíc

Rudý měsíc

Divoká smečka konečně prožívá radostné dny. Fena Bouře, která zachránila štěňata Alfy a Bety před utonutím, ale tuší, že nebezpečí nepominulo. Netrvá dlouho a někteří členové smečky mu stanou tváří v tvář. Podaří se Bouři odhalit zrádce ještě před tím, než strach a nedůvěra smečku úplně opanují? A jak na to doplatí sama Bouře?

Vyšlo 13. 8. 2018

Zákon smečky: Soumrak (5) - Vyhnanství

Vyhnanství

Věrná fena Bouře, která usilovně hledala zrádce, jenž vnáší do smečky chaos a strach, se ocitá v osamění. Smečka ji vyloučila ze svých řad a Bouře se teď musí vydat na cestu za jedinými druhy, kterým může skutečně důvěřovat: za Bellou a Šípem. Cesta je plná nástrah v podobě lidí, vodítkových psů a smečky vlků. Touha najít místo, kam by konečně mohla patřit, jí ale pomáhá všechny překážky překonat.

Vyšlo 26. 8. 2019

Zákon smečky: Soumrak (6) - Poslední bitva

Poslední bitva

Bouře konečně zjistila, kdo stál za veškerým zlem, které potkalo její bývalou smečku. Jakmile se však vrátila z vyhnanství, vběhla rovnou do připravené pasti. Nyní je zajatkyní v táboře Divoké smečky a dochází jí čas. Bouře má poslední šanci zachránit své přátele… a zastavit zrádkyni dříve, než naplní svůj šílený plán.

Vyšlo 27. 7. 2020