Dnes vychází Rozbřesk!

Od Sluneční záře

Právě dnes oficiálně vychází Rozbřesk – další díl Kočičích válečníků! Ocitli jsme se už v polovině druhé série! Příběh je tentokrát vyprávěný z pohledu Veverušky a Lístečky.

Kamenná knihkupectví jsou bohužel stále zavřená, ale to nám v dalším kočičím dobrodružství nemůže zabránit. Tak hurá do vašeho oblíbeného knižního e-shopu pro nový díl! A víte, že i některá kamenná knihkupectví mají výdejní okénko?

Osudy klanů visí na vlásku, jejich území je devastováno dvounožci a kočky trpí hladem. Do vší té hrůzy a utrpení se vrací výprava koček, které byly vyslány Hvězdným klanem, aby vyslechly proroctví Půlnoci, a přinášejí s sebou paprsek naděje.
Jak je ale přijmou zpátky jejich klany? Dokáží se kočky smířit s tím, že jejich les je už navždy ztracen? Dokáží se čtyři velitelé spojit a odvést svoje klany společně do bezpečí? A podaří se najít a zachránit zmizelé kočky včas?
Období bezlistí se rychle blíží a s ním i obludy dvounožců, které si s každým východem slunce ukrajují víc a víc půdy pro sebe. Jestli kočky chtějí přežít, musejí jednat rychle…
(dala bych sem obvykle oficiální anotaci, ale ta moje se mi líbí víc :D)

Zdá se to jen mně, nebo i vám přijdou Kočičí válečníci stále temnější? A líbí se vám taky druhá série víc než první? :3