Spouštíme upozornění na nové články

Od Sluneční záře

Ahoj, válečníci!

Spouštíme pro vás na našem kočičím webu novou funkci! Každý registrovaný uživatel nově může odebírat upozornění na nové články!

Znamená to, že pokaždé když na našem webu vydáme nový článek, přijde vám e-mailem upozornění od Hvězdného klanu. Vy tak nebudete muset kontrolovat web každý den a zároveň nepřijdete o žádnou novinku!

Momentálně jsou k odběru automaticky přihlášeni všichni registrovaní uživatelé. Nemusíte se bát, že bychom vás začali spamovat e-maily, sami se koneckonců můžete přesvědčit, že články nevycházejí každý den. Pokud novinky odebírat nechcete, stačí v jakémkoli e-mailu od nás kliknout úplně dole na „Odhlásit odběr“.

Pokud se zaregistrujete nově až teď, měli byste být automaticky zařazeni mezi odběratele e-mailů s novými články. (Tvrdí to náš IT guru, ale ještě jsme to netestovali.) Odběr můžete opět zrušit v prvním e-mailu, který vám přijde.

V současné době pracujeme na tom (tedy – náš IT guru -; my vůbec nevíme, co tam dělá, ale musíme tak aspoň vypadat), aby bylo možné přihlašovat i odhlašovat odběr novinek v nastavení profilu. A abychom dodrželi GDPR.

Čtete tento článek, jste naši registrovaní uživatelé, ale v e-mailu žádné upozornění nemáte? Zkontrolujte složku „Hromadné“ a „Spam“. Pořád nic? Tak nám to asi nefunguje :’D