Západ slunce už najdete v knihkupectví!

Od Sluneční záře
v knihkupectví Luxor; Quadrio, Praha

V pondělí vyšel závěrečný díl druhé série – Západ slunce. Už jste pro něj zamířilo do knihkupectví? Nebo jste ho dokonce už přečetli?

Další etapa ze života kočičích klanů je za námi. Já z toho mám smíšené pocity – na jednu stranu se těším na další dobrodružství, ale na stranu druhou jsem si oblíbila současnou kočičí generaci a budou mi v hlavních rolích chybět. Jak to máte vy – už nedočkavě vyhlížíte další sérii? Nebo se ještě potřebujete z těch emocí vzpamatovat?

Nebo už je toho na vás moc a nejlepší byla první série a Žlutozubka? :3

Ať je to jakkoliv, podělte se s námi o své prožitky v komentářích!

A jak to vypadá ve vašem knihkupectví?

I když si dnes všechny knížky objednávám na internetu, když vyjdou noví Kočičí válečníci, musím se na ně jít podívat do nejbližšího knihkupectví (a zkontrolovat, že se nám o ně hezky starají, hehe). A také jim často přerovnávám díly v polici, když se nikdo nedívá, přiznávám se. Sama jsem v knihkupectví pracovala a chápu, že není v lidské moci znát pořadí dílů úplně všech sérií (i když některé mají číslo, že jo, ale stejně se míchají různé série dohromady). Co jsem ale nalezla při pochůzce tenhle týden, mě úplně dostalo. Nevěděla jsem, jestli se mám smát, nebo brečet :’D Proč??

Přidávám tedy pro pobavení (ne pro výsměch knihkupectví):