Hlavní postavy III. série: Síla tří

Od Sluneční záře

Dnes vychází první díl třetí série! A tak vám přinášíme základní info o hlavních postavách, které nás budou příběhem provázet, abychom vás navnadili. Jsou jimi tři sourozenci z Hromového klanu – Sojkotlapka, Lvíčkotlapka a Cesmíntlapka, vnoučata legendárního Ohnivého měsíce. Každý z nich je jedinečný, spolu jsou silou, se kterou se musí počítat.

Co říkáte na nový styl překladu jmen? Učedníkům se do nich vrátili „tlapky“ a jsou tak zase jasně odlišitelní od válečníků.

zleva: Lvíčkotlapka, Cesmíntlapka a Sojkotlapka

OBSAHUJE SPOILERY

Sojkotlapka

Vzhled: Štíhlý světle šedý mourek s modrýma očima barvy sojčího pírka, je slepý. Má hebkou srst.

I když se Sojkotlapka narodil slepý, neznamená to, že je bezmocné kotě. A byl by rád, kdyby to konečně dokázali pochopit i jeho klanoví druzi! Je rozhodnutý stát se silným válečník a všem dokázat, že má stejnou cenu jako kterákoliv jiná kočka. A dokáže to klanu za každou cenu!

Lvíčkotlapka

Vzhled: Zlatě mourovatý kocour s jantarovýma očima, má hustou srst okolo krku.

Lvíčkotlapka je silný a nadaný učedník. Své sourozence by bránil do posledního dechu a nedovolí, aby se jim něco stalo – zvlášť Sojkotlapkovi, který je tak zranitelný, i když si to sám nepřizná. Ale říkat mu to raději nebude. Rád by se přátelil i s kočkami z ostatních klanů, čemu by to mohlo uškodit?

Cesmíntlapka

Vzhled: Štíhlá černá kočka s dlouhýma nohama, má hebkou a dlouhou srst, zelené oči a huňatý ocas.

Cesmíntlapka je věrná svému klanu a hledá cestu, jak pro něj být co nejužitečnější. Ráda by se jednou stala stejně váženou kočkou, jako jsou její matka a matčina sestra. Válečnický zákoník je pro ni vším a ona těžce nese každé jeho porušení. Kam by se kočičí klany dostaly, kdyby na něj zanevřeli všichni? To by byl totální chaos!