Temná řeka vyjde v říjnu

Od Sluneční záře

Dalšího dílu se dočkáme ještě před Vánoci! Druhý díl třetí série Kočičí válečníci: Síla tří – Temná řeka vychází už 23. října!

Život koček se po shromáždění za bílého dne pomalu vrací do starých kolejí. Napětí mezi klany ještě vzroste, když se v Říčním klanu objeví problém, který je vyžene z jejich tábora. Je opravdu jen dočasný, nebo je to jen otázkou času, kdy se začnou říční kočky poohlížet po území ostatních klanů? Čeká je další bitva?

Lvíčkotlapka mezitím ignoruje válečnický zákoník a nevědomky opakuje stejný přešlap jako už mnoho koček před ním, když se nepřestává vídat s kočkou z jiného klanu. Při svých nočních setkáních objeví tajemnou síť tunelů pod kočičím územím, která se táhne daleko do temnoty. Alespoň tam snad bude v bezpečí před zvědavým pohledem Cesmíntlapky. Jen Sojkotlapka něco tuší o jejich ještě temnější historii. Nakonec však budou muset sourozenci čelit této temnotě společně.

Na obálce najdeme Lvíčkotlapku u temné řeky :3. Kniha bude mít 320 stran a na pultech kamenných knihkupectví ji dostaneme za 329 korun.