V březnu vyjde Věštba Modré hvězdy!

Od Sluneční záře

Je to tak, válečníci, Albatros se rozhodl jít do další české Superedice! A tak Putovaní Ohnivého měsíce, které vyšlo už v listopadu 2022, bude brzy následovat Věštba Modré hvězdy. Kniha by měla vyjít v březnu a obálku nám všem posílá paní redaktorka z Albatrosu jako malý vánoční dárek! Moc děkujeme <3

Jak už název napovídá, kniha se věnuje příběhu Modré hvězdy – kdo by neznal velitelku Hromového klanu, která kdysi dávno do lesa přivedla domácího mazlíčka Zrzka? Ale jak se vlastně velitelkou stala a jakou oběť musela přinést, aby ochránila svůj klan? (Jasně, dozvěděli jsme se to v Lese plném tajemství, ale tentokrát to máme z první tlapky a se všemi detaily!)

Teď můžeme sledovat celý její život od narození, přes všechny její životní bitvy, ztráty a zklamání. Je to smutný příběh, ale rozhodně stojí za to ho prožít s ní. A nejen ten její! Postupně se v knize setkáme i s dalšími postavami, které jsme poznali v úplně první knize Kočičích válečníků! Po těch letech je to jako setkat se se starými přáteli a vzpomínat na staré dobré časy.

A jako bonus se dozvíme, jak se do válečnického zákoníku dostalo, že klanové kočky musí opovrhovat změkčilým životem mazlíčků.