V následujících měsících vyjdou hned dvě knihy!

Od Sluneční záře

Vypadá to, že Albatros se nám docela rozjel. Ještě před prázdninami u nás vyjdou hned dvě české knihy ze světa Kočičích válečníků!

První z nich můžeme očekávat ještě na konci dubna. Konečně přichází na svět druhý díl manga série Havranova cesta! Musím se přiznat, že už jsem s dalšími díly moc nepočítala, ale mám z toho obrovskou radost! První díl vyšel už v červenci 2020, ale koukám, že od pondělí je v prodeji už i jeho druhé vydání. Doufám, že poslední díl bude brzy následovat.

Manga Kočičí válečníci: Havranova cesta 2 – Klan v nouzi vychází oficiálně 29. 4. 2024, ale nejspíš bude skladem opět o pár dní dříve (e-shop Albatrosu tvrdí 25.). Má 96 stran, což je stejné jako u prvního dílu, a v kamenných knihkupectvích ji koupíte za 249 korun.

Nové vydání prvního dílu Havranovy cesty – Zničený mír – také koupíte už za 249 korun, ale první vydání bylo o padesát korun levnější. Můžete tak v obchodě narazit na dvě stejné knihy, které mají různou cenu, než se první vydání dovyprodá. Na stránkách Albatrosmedia jdou ještě stále objednat obě vydání.

Ani ne o měsíc později bude Havrana následovat třetí díl třetí série. Kočičí válečníci: Síla tří – Vyhnanci vyjde 20. 5. 2024.

Sojkotlapku, Lvíčkotlapku i Cesmíntlapku lákají hory v dálce a tak, když se naskytne první příležitost, sourozenci neváhají a vydávají se na nebezpečnou výpravu za Kmenem tekoucí vody. I když každý ze svých vlastních důvodů.

Čeká nás 312 stran, cena se nám oproti předchozímu dílu zvedla o dvacku na 349 korun. Na obálce máme tentokrát Vánkotlapku. Jen pro zajímavost – na starém anglickém vydání byli Hrom s Říčkou, kteří mi ke knize seděli více.