Pro anglický originál nemusíte do zahraničí

Od Sluneční záře
Ahoj válečníci!
Často jen sedím u obrazovky a projíždím vaše diskuze a komentáře o Kočičích válečnících. Vím, že spousta z vás čte knížky v angličtině, nebo se na to chystá. Nebo se aspoň chystá naučit se pořádně anglicky a pak se do toho pustit. Jenže objednávat knížky ze zahraničí je většinou drahé a zdlouhavé. Z amazonu vám navíc přijdou knížky obouchané, protože je neumějí pořádně zabalit.
Nedávno jsem ovšem zjistila, že originální vydání Warriors se dá sehnat i v českých internetových knihkupectvích! Na pultech kamených obchodů bohužel většinou není dostatek místa, abyste tam mohli Kočičí válečníky v angličtině najít (anglických knih vychází hrozně moc a knihkupci raději sáhnou po těch „prodejnějších“), ale internetová knihkupectví tento problém nemají.
Na eshopech jako jsou megaknihy.cz a ENbook.cz seženete nejenom základní série, ale i většinu knih ze sérií vedlejších – včetně manga komiksů a průvodců.
Ano, všichni doufáme, že všechny knížky o Kočičích válečnících jednou vyjdou i v češtině, ale tímhle tempem budeme čekat aspoň dalších třicet let. To se dřív zvládnete naučit anglicky, že?